preskoči na sadržaj

Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac

Login
Ime smo dobili po...

Ponosni smo na....

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Stručno usavršavanje

Stručni skupovi- prijava

Izdvajamo

Vremenik pisanih provjera

Pristup informacijama

Preporučujemo...

Udžbenici iz informatike

Školska učilica 

Razredna stranica 3.c

Prijavi zlostavljanje

Prijava zlostavljanja na Internetu

Sandučić povjerenja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BOŽIĆNA TAMBURAŠKO-DRAMSKO-GLAZBENA VEČER
Autor: Branka Cigrovski, 16. 12. 2017.

Devetu godinu zaredom održana Božićna večer učenika i učitelja naše škole


Pred mnogobrojnim posjetiteljima, roditeljima, bakama, djedovima, učiteljima, učenicima i prijateljima škole održana je još jedna Božićna tamburaško-dramsko-glazbena večer.

Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole, pjevački zbor „Breze“, dramska skupina te tri skupine malih mažoretkinja održali su prigodni božićni program sa snažnim porukama mira, ljubavi, razumijevanja i poštovanja prema ljudima koji žive kraj nas.

Ovu večer obogatili su prijatelji naše škole: tamburaški sastav učenika i profesora Srednje škole koji su pod vodstvom profesora Zvonimira Falamića izveli nekoliko prigodnih pjesama te predstavnici Hrvatske samouprave iz Šikloša i učenici i učitelji Osnovne škole Dorottya Kaniszai iz Šikloša iz Republike Mađarske čiji je pjevački zbor izveo nekoliko božićnih pjesama na mađarskom, engleskom i hrvatskom jeziku.

Na početku programa nazočnima se prigodnim riječima obratio ravnatelj donjomiholjačke osnovne škole Vedran Aladić zahvalivši svima za plodnu suradnju koju škola ima s ustanovama i institucijama našega grada.

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić istaknuo je da grad Donji Miholjac čvrsto stoji uz učenike i učitelje osnovne škole, da im nudi pomoć na svim razinama, da je ponosan na rezultate koje naša škola postiže te je učenicima tamburaškoga orkestra darovao brač, a školskoj knjižnici 20 lektirnih knjiga.

Čitav božićni program pripremili su sa svojim učenicima učitelji Darko Nikolić, Ivana Šerić Miličić, Vesna Aladić, Silvija Ježić-Knežević, Zlatana Šrajer, Matea Šnalcer i Anja Majdenić, a voditelj programa bila je učenica Stela Tomac.

 

 

Ostale će fotografije s Božićne večeri biti objavljene u foto-galeriji.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju