2018-03-07 23:42:30

SKUPNI RODITELJSKI SASTANCI U NAŠOJ ŠKOLI

Održani skupni roditeljski sastanci za roditelje učenika predmetne nastave

U Osnovnoj školi „August Harambašić“ Donji Miholjac nastavljen je projekt pod nazivom „Škola za nenasilje i zaštita školske imovine“.

Roditelji učenika predmetne nastave imali su prigodu čuti i vidjeti predavanje ravnatelja škole Vedrana Aladića pod nazivom Škola nekad i danas u kojem je ravnatelj upoznao roditelje sa stanjem u školi od prije 12 godina te s tijekom projekta koji traje već jedno desetljeće i koji je donio izvrsne rezultate u pogledu prevencije vršnjačkoga nasilja i čuvanja školske i gradske imovine.

Ravnatelj je pozdravio suradnike iz PP Donji Miholjac: načelnika Marija Pavina, kontakt policajca Roberta Vrbešića i Ivana Pakšića, djelatnika Odjela za prevenciju PU osječko-baranjske.

Načelnik PP Donji Miholjac Mario Pavin pohvalio je izvrsnu suradnju osnovne škole i Policijske postaje Donji Miholjac naglasivši da su ovim zajedničkim projektom nasilje i štete svedeni na minimum te da se i broj prekršajnih i kaznenih djela znatno smanjio te je izrazio nadu da će roditelji i dalje biti važan  partner i školi i policiji.

Gosp. Ivan Pakšić (Odjel za prevenciju PU osječko-baranjske) upoznao je roditelje s problemom alkohola, konzumiranja droge i opasnostima koje prijete na internetu te naveo niz primjera takvih slučajeva kod učenika osnovnoškolskog uzrasta.

Drugi ciklus skupnih roditeljskih sastanaka za roditelje učenika razredne nastave predviđen je za 19. ožujka 2018.


Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac