preskoči na sadržaj

Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac

Obavijesti

SKUPNI RODITELJSKI SASTANCI

Autor: Zrinka Jurčević, 23. 9. 2009.

U Osnovnoj školi "August Harambašić" Donji Miholjac održani prvi skupni i razredni roditeljski sastanci.

 

SURADNJOM U KVALITETNIJOJ ŠKOLI
 
U Osnovnoj školi "August Harambašić" su 9. i 10. rujna 2009. godine održani skupni roditeljski sastanci za roditelje učenika od 1. do 8. razreda. Sastanak za roditelje učenika Područne škole Rakitovica održan je 14. rujna 2009. u prostorijama Područne škole
Na roditeljskim sastancima je ravnatelj Vedran Aladić upoznao roditelje s ostvarenjima na planu odgoja i obrazovanja u protekloj školskoj godini te o financijskim ulaganjima u školu. Zahvalio je roditeljima na suradnji i povjerenju te istaknuo da se samo takvim zajedničkim radom može postići mnogo za dobrobit njihove djece. Ravnatelj je također upoznao roditelje s planiranim aktivnostima u novoj školskoj godini, nepromijenjenoj cijeni školske kuhinje od 3,30 lipa po obroku, sufinanciranju i financiranju školske kuhinje za učenike težeg socijalnog stanja te o početku radova na izgradnji betonskog igrališta u dvorištu Područne škole u Rakitovici.
Psihologinja Renata Pleić-Siročić rekla je nekoliko riječi o rezultatima nacionalnog vrednovanja koje provodi Nacionalni centar za vrednovanje Republike Hrvatske te o Školskom razvojnom planu u 2009./2010. godini u čijem je središtu čitanje i pisanje. Izrazila je nadu da će roditelji također predložiti svoje ideje kako bi učenici bili što kvalitetniji u čitanju i pisanju. S nekoliko riječi obratile su se i defektologinja, knjižničarka te pojedini razrednici i učitelji.
Na roditeljskim sastancima dotaklo se i pitanja odluke Ministarstva športa i obrazovanje o ukidanju besplatnih udžbenika. Ravnatelj je jasno naglasio da je Škola učinila sve što je mogla u zakonskim okvirima te pravovremeno obavijestila roditelje o izabranim udžbenicima.
Nakon skupnih roditeljskih sastanaka, razrednici su održali roditeljske sastanke sa svojim razredima.
 

Zrinka Jurčević, voditeljica novinarske skupine
Naša škola

e-Dnevnik za učenike

e-Dnevnik za nastavnike

IZDVAJAMO

Školski kurikulum

Raspored sati

Raspored informacija za roditelje

Pristup informacijama

Školski dokumenti

Ime smo dobili po...

Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Stručno usavršavanje
Korisni linkovi

CMS za škole logo
Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac / Prilaz stadionu 1, HR-31540 Donji Miholjac / www.os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr / dmiholjac@os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr
preskoči na navigaciju